Het Attachment Parenting Boek

Uitgeverij Samsara

 

Deze klassieker werd naar het Nederlands vertaald en kreeg een eigentijds ontwerp. De in het origineel gebruikte (tikkie ouderwetse jaren ’60) potloodtekeningen vormden de basis voor een nieuwe reeks illustraties. De illustraties sluiten mooi aan bij de rest van de vormgeving, die ook door Hester gedaan is. De illustratie op de cover is ook van Hester.

Opdrachtgever: Samsara
Auteur: William Sears en Martha Sears

Gebruik de slider om wat illustraties te zien die Hester maakte voor het AP boek.

Het dansende dierenbos 2

Unieboek | Spectrum

Een vervolg op het succesvolle deel 1. Dit keer kun je sámen yoga doen. Alle houdingen kunnen met twee kinderen of door kind met volwassenen gedaan worden. Tijdens de yoga kun je luisteren de vrolijke dierenliedjes die horen bij het boek op spotify Hester maakte het concept, de illustraties, tekst, cover en opmaak van het boek.

Opdrachtgever: Eigen project
Auteurs: Hester van Toorenburg, Jasper Merle

Gebruik de slider om wat illustraties te zien die Hester maakte voor het yogaboek.

Handboek voor Tienermeiden

Unieboek | Spectrum

Een handboek vol leuke en nuttige informatie voor jonge meiden die groter worden. Hester maakte het concept, ontwerp, de opmaak en illustraties.

Opdrachtgever: Unieboek | Spectrum
Auteur: Daphna Loudar

Gebruik de slider om wat illustraties te zien die Hester maakte voor het tienerboek.

Het dansende dierenbos

Unieboek | Spectrum

Het leukste yogaboek voor kinderen mét een cd vol vrolijke dierenliedjes. Bij elk dier kunnen kinderen yoga oefeningen doen die dat dier uitdrukken en luisteren naar het lied over dat dier. (Ook te luisteren op spotify)

Opdrachtgever: Eigen project
Auteurs: Hester van Toorenburg, Jasper Merle

Gebruik de slider om wat illustraties te zien die Hester maakte voor het yogaboek.

Survivalgids voor de thuiswerker

Uitgeverij Leessst

Hoe maak je je dag effectiever? Hoe blijf je gemotiveerd? In de Survivalgids voor de thuiswerker lees je 100 praktische én verdiepende tips. Hester verzorgde de vormgeving, illustraties en opmaak. En maakt – als echte thuiswerker – dankbaar gebruik van de tips!

Opdrachtgever: Uitgeverij Leessst
Auteur: Lieneke van Waalwijk van Doorn

Gebruik de slider om wat illustraties te zien die Hester maakte voor de survivalgids.

Tekeningen

Handgetekende, schetsmatige illustraties

Hester maakt ook meer ‘handgemaakte’ tekeningen in een vrije, schetsmatige stijl. Hierin tekent ze ook haar ‘vrij werk’ en persoonlijke werken. Zoals custom (kinder)portretten / prentjes. Interesse in een tekening speciaal van jouw kroos of een bijzonder verjaardagskado of kraamkado? Stuur een mail naar info@studiohes.nl of een berichtje op instagram @hester_van_toorenburg.